Kr. 2490,-

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

BLACK WEEK NETTKURSET "Frå stokk til bjørn"

Få straks tilgong.

 Ord. pris kr. 3990,-  KR: 2490,-

 Frå stokk til bjørn" lærer deg, steg for steg, korleis du skapar ein bjørn ut av ein tømmerstokk.

Berre fyll ut e-post og kortnummer så er du i gong. 
Nettkurset inneheld grundige opplæringsvideoar der motorsagkunstnar Arne Askeland viser deg, kutt for kutt, korleis du skal omskapa ein stokk til ein bjørn.
UNIK KURS I NOREG!


Du får straks tilsendt innlogging til ein kursporta der alle opplæringsvideoane ligg. Desse kan du få tilgong til via iPhone, Android, Nettbrett, Mac eller Pc.

Du har tilgong til kurset i eit heilt år!

Dette er eit spanande og grundig kurs som med læring som er særs viktig å få, om du tenkjer å skjera skulpturar med motorsag!

Dette seier tidlegare kurselevar:

Jeg hadde ikke brukt motorsag før kurset. • Jeg anbefaler kurset på det varmeste til alle, som enten vil utfordre seg selv som nybegynnere eller perfeksjonere en drøm om å skape ett kunstverk av en tømmerstokk.

Øyvind Kjeksrud

Eg synest eg fekk mykje ut av kurset, og Arne er utrulig flink å lære fra seg og hjelpe til når det er behov.

Kathrine Birkeland

Las om skulptursaging på nettet og fann ut eg ville prøve å bruke motorsaga på den måten. 
Såg imponerande ut kva dei greidde å få til. Søkte litt på nettet å fann fram til Arne. Eg har saga med motorsag i mange år men kun til å sag ved. På kurset hjå Arne lærte eg å finne emner til skulpturar, behandling av sag og utstyr, ulike teknikkar å sage med, etterbehandling av skulpturar og ikkje minst sikkerheit ved bruk av sag. Kurset svarte absolutt til mine forventningar. Lærte veldig mykje på kort tid. Vil absolutt anbefale andre kurset. Sjølv om eg ikkje eg noko kunstnar greidde eg, med super veiledning, å få fram figurar frå stokken.

Oddbjørn Knarvik